tiistai 22. marraskuuta 2011

Clean tuoksut

Kävin tänään testaamassa muutamia Clean sarjan tuoksuja. Kuvauksen mukaan tuotesarja on saanut innoituksensa saippuan tuoksusta ja puhtaasta tunteesta suihkun jälkeen. Tuoksut ovat väriaineettomia, parabeenittomia ja niiden valmistuksessa on vältetty kovia kemikaaleja. Sopivat myös vegaaneille sillä niissä ei ole eläinperäisiä aineita. 30ml pullo maksaa n. 45e. Ainakin Sokos myy Clean-sarjaa.

Tarjolla olevista testasin Shower fresh, Frash Laundry, Clean ja Clean Skin -tuoksuja. Tuoksut olivat helposti tunnistettavissa saman tuoteperheen tuotoksiksi eivätkä ne tuoksuneet miltään aiemmin kokeilemaltani. Kaikissa tuoksuivat vanhanajan palasaippua, sitrus ja vesi. Kahdessa jälkimmäisessä erotin paremmin myös kukkaistuoksua ja myskiä. Tuoksuista Fresh Laundry ja Clean olivat selkeästi voimakkaampia ja ainakin minun pitäisi olla niiden annostelussa hyvin varovainen ettei tuoksu tule pistäväksi. Myös saippuaisuus tuli enemmän esille. Nelikosta Clean Skin on ainoa joka ei ole niin saippuainen, vaan tuoksu on enemmän vesimäinen ja kukkainen.

Clean Skin ja Shower Fresh olivat kevyempiä ja voisin antaa niille uuden mahdollisuuden iholla käytettävänä tuoksuna mahdollisesti mökillä tai siivouspäivän innoittajana. Myös huonetuoksuna voisin kokeilla, sillä vaikka eivät sovikaan minulle iholla käytettäväksi, tulee näistä reipas, iloinen ja aikaansaava fiilis. Lempituoksuksi puhtaista ei minulle kuitenkaan ole, saippuaisuus puskee liikaa päälle. Koska en ole itse koskaan käyttänyt "saippuan" tuoksuisia saippuoitakaan en osaa arvostaa tuoksun nostalgisuutta, mutta joku muu saattaisi hyvinkin aikamatkustaa lapsuuden kylpyhetkiin tai mummolaan. Tuoksut voisivat sopia myös jollekin joka rakastaa puhtaan pyykin tuoksua, sillä mielleyhtymä Omo Coloriin on melko väistämätön. Itselle tuoksuista tuleekin mieleen kevättalven ensimmäinen päivä kun on ripustamassa pyykkejä ulos narulle. Myös miehet voisivat innostua kokeilemaan näitä tuoksuja, sillä vaikka tuoksut ovatkin lämpimiä, ne eivät ole imelän tai puuterisen naisellisia.

Clean- Fresh Laundry: brasilialaista appelsiinia, ruusua, valkoista jasmiinia, puuvillan kukkaa ja meksikolaista limettiä

Clean- Shower Fresh: Sitruunaa, mandariinia ja appelsiinia, kieloa, appelsiininkukkaa ja jasmiinia, myskiä ja puuta.

Clean: Litsea Cubeba, appelsiini, Sweet Lime, Pink Grapefruit, Passion Lily, ruusu, kurjenpolvi ja valkoinen myski.

Clean Skin: Lootuksenkukka, hunajameloni, kastehelmi, sininen ruusu, valkoinen myski ja vanilja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti