lauantai 18. helmikuuta 2012

Black Phoenix Alchemy Lab

Tiedosto:JosephWright-Alchemist.jpg

Loistavaa!! Aina välillä internetin ihmemaasta löytyy jotain mikä tekee kiinteän nettiyhteyden maksamisesta vaivan arvoista. Haikailin tuossa taannoin enemmän elokuviin, tarinoihin tai paikkoihin liittyviä tuoksuja ja pyyntööni on vastattu jo ennen kuin tiesin tarvetta olevankaan. Vastaus on Black Phoenix Alchemy Lab, joka tuottaa öljytuoksuja jokaisen mielikuvituksen tarpeisiin. Tämä parfyymitehtailija kertoo olleensa synkkien, romanttisten ja goottihenkisten tuoksujensa parissa jo 15 vuoden ajan kehittäen taitoaan harjaantumisella homeopatiaan ja aromaterapiaan sekä kiinnostuksesta hermeettiseen alkemiaan. Innoitusta tuoksuihin tulee mm. pakanauskonnoista, keskiajalta, myyteistä ja magiasta. Porukka pitää myös avoimien ovien iltoja täydenkuun aikaan, joten jos satutte liikkumaan Kaliforniassa kun kuu on suotuisa niin käykääpä ihmettelemässä.

Tämän hullun labran tuotevalikoima on hämmentävän suuri. Laskuissa menin täysin sekaisin, mutta arvaukseni on jotain sadan tuoksun jommalta kummalta puolelta. Valikoimasta löytyvät mm. muinaiset jumalat Intiasta Kreikkaan ja Maya-kulttuurehin sekä erilaiset aikakaudet, joista erityisesti mieleeni oli Belle Epoque, jonka nimikkotuoksussa on opiumia, kieloa, vaniljaa, mandariinia ja santelipuuta. Oman tuoksunsa olivat saaneet myös kulttihahmot kuten Anne Bonny (patsuli, santelipuu, frankincense) sekä vakiintuneet esineet kuten Jolly Roger -lippu (nahka, rommi, suola, kuiva puu). Mitään en roolipeleistä ymmärrä, mutta mielenkiintoiselta kuulosti myös niiden pohjalta luotu sarja, jossa pystyi valitsemaan itselleen hahmon, ammatin ja erityiskyvyn tai luonteenpiirteen. Mysteeriksi jäi kuuluuko noita kolmea tuoksua laittaa kaikkia ja koota niistä täydellinen hahmo vai miten kuuluisi oikeaoppisesti toimia?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Alembic.pngMinua jäi verkkokaupasta eniten polttelemaan kirjallisuuden puolelta omista lapsuuden lempitarinoistani tehdyt tuoksut. "Mad Tea Party" -kokoelmassa on sekä hahmoja että kohtauksia Liisa Ihmemaassa -kirjasta, voisin haluta vaikka kaikki! Yksittäisistä satuhahmoista mieltäni jäi kaivelemaan suloinen, mutta petollinen Lorelei. Luultavasti seuraavat samplehankintani kohdistuvatkin Black Phoenix Alchemy Labin kauppaan kunhan opiskelijan budjettini on toipunut edellisistä hankinnoista. Hieman hankinnat rahapussia harventavat, sillä 5ml pullot maksavat pääosin 17,5 euroa, mutta myös pienempiä määriä oli mahdollista saada osasta tuoksuista.

Käykää tutustumassa: www.blackphoenixalchemylab.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti