lauantai 28. tammikuuta 2012

Kaipaus -tuoksukoru


Olen haaveillut jo aiemmin Kaipaus –korun hankkimisesta, mutta hankinta on siirtynyt, koska en ole keksinyt mitä hajuvettä malttaisin siitä jatkuvasti haistella. Nyt on kuitenkin tullut sopiva tuoksu ja tilanne eteen. Mieheni nimikkotuoksuksi on muodostunut Calvin Kleinin Crave, jota hän on käyttänyt jo vuosia. Nyt mieheni on pari kuukautta poissa kotoa ja ikävä on. Tuoksufriikkinä ja ikuisena romantikkona olisi ihanaa, jos illtaisin olisi tuttu tuoksu helpottamassa ikävää. Nyt koru on vihdoin tilattu ja odotan innolla sen saapumista ja testaamista!

Sacred Heart ja Sweetheart -korut
Ajatus Cravesta korussa miellyttää minua myös siksi etten ole itse voinut ikinä käyttää sitruksisia ja vihreitä tuoksuja, joista erotan Cravessa bergamotin, korianterin ja koivun hyvin selkeästi. Miehelläni sitruksisiin ja vihreisiin tuoksuihin tulee lämmin ja makea vivahde, kuin sitruunamelissalla maustettu sitruunasorbetti. Odotankin jo innolla voisiko tuoksun raikkaus pysyä korussa muuttumattomana. Minulla sitrukseen taipuvat tuoksut muuttuvat iholla. Testiliuskasta nuuhkittu ihanan pirteä tuoksu muuttuukin pistäväksi aivan kuin olisin laittanut sitä hikiseen kainaloon. Olen ymmärtänyt että tuoksun muuttumisella on jotain tekemistä ihon ph:n kanssa, joten asialle ei ilmeisesti voi mitään. En kuitenkaan ole vielä alistunut luopumaan kirpeistä tuoksuista, vaan jatkan etsintää sillä huomaan kaipaavani hieman kirpeyttä erityisesti keväällä ja syksyllä.
 
Calvin  Klein: Crave (koska en jaksanut kaikkia tekstiin kirjoitella)
Ensituoksu: palmun lehti, bergamotti, tähtihedelmä, raikkaat ja vihreät sävyt
Sydäntuoksu: korianterin lehti, kardemumma, salvia ja koivu
Pohjatuoksu: tonkapapu, sammal, vetiveri ja muskotti


 


Myös myöhempää käyttöä ajatellen ajatus tuoksun säilymisestä korussa viehättää minua suuresti. Valmistaja lupaa tuoksun säilyvän nanofrago-ytimensä vuoksi pitkään, jopa viikoista kuukausiin tuoksusta riippuen. Tuoksu on kuitenkin neutraloitavissa korusta uunissa kuumentamalla. Opiskelijan budjettiin liittyen olenkin jo miettinyt olisikohan täysin sikamaista käydä kaupassa lisäämässä koruun suihkaus tuoksua jota ei raaski vielä ostaa. Tai pidentää pienen testerin käyttöikää kotona. Olen tilannut silloin tällöin tuoksunäytteitä luckyscent, perfumed court ja muista nettikaupoista ja suren aina kun uusi suosikki tai tuoksu josta en ole vielä muodostanut mielipidettä loppuu liian aikaisin.

Onko jollakulla käyttökokemuksia Kaipaus-korusta? Kuinka kauan se kestää käytössä jos välillä kuumentelee uunissa? Kuulostaa hieman hurjalta.


3 kommenttia:

 1. Minulla meni älyttömän kauan tajuta, että tuo on sydän josta puuttuu pala. Ihmettelin mikä omituinen muoto tuolle tuoksukorulle oikein on keksitty eikä se napannut ollenkaan. En tosin tykkää siitä vieläkään vaikka jo tajuankin, että se on sydän.

  Itselläni ei ole käyttökokemuksia enkä ole kuullut/lukenut niistä. Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä sanottavaa sinulla mahtaa tuosta tuoksukorusta olla.

  VastaaPoista
 2. Itse jouduin romantiikkapäissäni tilaamaan juuri tuon sydämen, vaikka se kieltämättä vähän outo onkin. Onneks niitä on myös muun mallisia jos oikein innostun.

  VastaaPoista
 3. Olen parikin kertaa (ainakin ;-) ) katsellut noita netissä ja mietiskellut mikähän niistä olisi kiva. Korujen suunnittelijan ja mun maku vaan tuntuu olevan hyvin erilainen. On siellä kuitenkin yksi tai kaksi sellaista joita voisin kuvitella käyttäväni. Tämä tuoksukoru noussee hankittavaksi sitten, kun rahatilanne sen kivuttomasti sallii. Haluan nimittäin joskus todellakin sitä kokeilla.

  VastaaPoista