lauantai 14. tammikuuta 2012

Lancomen aarteet

Olin tänään shoppailemassa käydessäni romanttisella tuulella ja halusin käydä kokeilemassa jotakin romanttista ja makeaa tuoksua. Tyrkyllä esittelypöydässä näytti olevan edelleen Lancomen perinterisen Tresorin pikkusiskot in Love ja Midnight Rose, joten sorruin niihin.

Tresor in Loven pulloon ihastuin jo ensinäkemältä sen ilmestyessä 2010, myös mainoskuva oli mielestäni hurmaava. Ehkä olin hieman ällöromantiikka fiiliksissä sinä keväänä mentyäni juuri kihloihin. Olisin kovasti halunnut rakastua myös tuoksuun. Tuoksu on kyllä pehmeä eikä niin imelän makea kuin se voisi olla, mutta päärynän ja persikan tuoksu on minulle noin ilmeisenä liikaa. 
Hajuvesien kanssa olen hyvin harvoin esteetikko, mutta tällä kertaa suren suuresti kauniin pullon jäämistä pois kokoelmastani ja sitä että saatan joutua sen sijaan hankkimaan alkuperäisen Tresorin jonka pullo taas ei miellytä silmää niin paljon. Tuoksun säilymisen kannalta voi kuitenkin olla hyvä jos säilytän mielestäni ei kovin kaunista pulloa vaikka jääkaapissa kauniin kylpyhuonekokoelmani sijaan.
Tresor in Love 1
             
  Tresor in Love
Sävyinä nektariini, persikka ja hapan päärynä
·  Sydäntuoksussa turkkilainen ruusu ja jasmiini
·  Pohjatuoksussa seetri, valkoinen myski
Midnight Rosesta olisin luullut pitäväni enemmän koska se sisältää paljon samoja ainesosia kuin Jeanne Lanvin, joka on yksi lempituoksuistani kesäisin. Jokin on kuitenkin erilaista, koska minun ihollani tuoksun makeus muuttuu pistäväksi. Aikaisemmin vadelma on tuntunut miellyttävältä lisältä kukkaistuoksuissa, mutta ei ilmeisesti tällä kertaa. Pistävyys vähenee iholla ehkä neljän tunnin päästä minkä jälkeen tuoksu on mukavan lämmin, mutta ehkä en ostaisi tuoskua josta voin nauttia vasta monen tunnin päästä saatuani jo päänsäryn. Kuitenkin jos täältä löytyy muitakin Jeanne Lanvinin ystäviä, Midnight Rose saattaa tuoda mukavan yllätyksen.
Emma on Lancome:Midnight Rose Poster - emma-watson photo

Tresor Midnight Rose
Ensituoksu: ruusu, vadelma
Sydäntuoksu: jasmiini, pioni, mustaherukansilmu, roseepippuri
Lopputuoksu: kynäkatajauute, vanilja, myski

Ehkäpä löydän jatkossa jonkin muun tuoksun silloin kun kaipaan jotain makeaa ja puuterista. Alkuperäinen Tresorkaan ei minua oikein lämmitä ainakaan eau de parfum versiona. Tuoksu istuu iholle hyvin vasta tuntien päästä. Alkutuoksu on omalla ihollani makea, mutta myös hyvin pistävä. Ehkä maku on muuttunut ajan kuluessa, koska muistelin tuoksun olevan ihan ok. Epäilen että minulle tässä tuoksussa tuo persikka-aprikoosi-ananas combo on hieman liikaa.

Tresor
Ensituoksu: syreeni, ananas, kielo ja bergamotti
Sydäntuoksu: iiris, jasmiini ja ruusu
Pohjatuoksu: aprikoosi, myski, vanilja ja persikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti