keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Dior: Les Parfums De L´Avenue Montaigne

Päätin jälleen hieman hemmotella itseäni ja pyysin kaveria tuomaan Diorin kesäisen setin laivalta. Rakastan pikkuruisia testipulloja niiden kuluttajaystävällisyyden vuoksi. Erityisen mukavaa on saada matkaversio omasta suosikista tai vielä harkinnassa olevasta tuoksusta koko, joka on jotain samplen ja kokopullon väliltä. Setin sisältämät tuoksut ovat nyt ainoat Diorin tuoksuni ja jos jokin näistä kolahtaa, sitä kannattaa hankkia heti pari pulloa varastoon kun vielä ehtii. Diorilla tapahtuu jatkuvasti kummia tuoksujen parissa. Eri tuoksuja entisillä nimillä samassa pullossa, samaa tuoksua eri pullossa eri nimellä.... Ilmeisesti tuo koko Miss Dior Cherie sarja on muuttumassa sisällöltään ja myös nimeltään eikä tuo Forever and everkään ollut kyllä enää sama tuoksu kuin muutama vuosi sitten. No eipähän ole minun ongelma kun ei ole omista suosikeista kysymys. Kuuntelin vain hajuvesiosastolla sivusta kun hieman hukassa oleva myyjä selitti muutoksia hämmentyneelle asiakkaalle kunnes toinen hieman valistuneempi asiakas tuli opastamaan molempia :D


Tällä kertaa tutustuin Diorin Les Parfums De L´Avenue Montaigne -settiin josta osasin odottaa jo etukäteen pitäväni Diorissimo ja Forever and ever -tuoksuista. Miss Dioria muistan kokeilleeni joskus aikaisemmin eikä toista kertaa ole tullut vastaan. En tule kovin hyvin toimeen hedelmäisten tuoksujen kanssa. Ainakaan vielä. Itämaisiin tuoksuihin haluaisin perehtyä enemmän, joten yksi Poison-perheen jälkikasvusta vaikutti riittävän perustuoksulta harjoittelun aloittamiseen. Addict to Lifesta en osannut odottaa oikein mitään etukäteen. Setissä yhdistyvät ihanasti retrot ja modernit sekä kevyet kukkaistuoksut ja tuhdimmat itämaiset.

Kuva
Tuoksuista Forever and ever, Diorissimo ja Addict to life osoittautuivat ihan ok kukkaistuoksuiksi tosin niistä vain Diorissimo erottui edukseen muista. Simppeli kielo tuntuu yhtäaikaa vaivattoman luonnolliselta ja ylelliseltä. Ilmeisesti suurinkin kukkaistuoksujen ystävä voi kyllästyä freesiaan, jasmiiniin ja ruusuun.

Kuva
Hypnotic Poison eau sensuelle täytti toiveeni itämaisen runsaasta ja lämpimästä tuoksusta. Edt:na se on kuitenkin helposti lähestyttävä aloittelijallekin eikä kestä iholla seuraavaan viikkoon. Vanilja lämmittää mukavasti ja santelipuu sitoo hieman sen makeutta. Aivan tuoksun alussa olin astivinani lakritsamaista vivahdetta, joka häipyi pian pois. Tuoksu peitteli kuin lämmin viltti, mutta ei tukahduttanut. En tunne aluetta kovin hyvin, joten en osaa arvioida tuoksun kilpailukykyä omassa sarjassaan, mutta eiköhän tätä yhden 7,5ml kulutettua saa.

Kuva
Miss Dior on aikaisemmin ahdistanut minua persikkaisuuden ja kitkerän makeuden vuoksi. Tällä kertaa löysin tuoksuun uudenlaisen lähestymistavan kun ystäväni tuli kommentoineeksi, että tuoksussa on miehekäs vivahde suoraan pullosta haisteltuna. Ja niinpä onkin! Ehkä se johtuu jasmiinin ja patsulin yhdistelmästä. Nyt tuoksu saa minut hyvälle tuulelle kun sen haistaessani mieleen piirtyy karrikoitu kuva laihaakin laihemmasta hipsterinuorukaisesta tyttöjen neuleessa ja pillifarkuissa työskentelemässä H&M:llä.

1124804-10-1342270861621_large
Kuva

1 kommentti:

  1. Ihana postaus!

    Diorin uudistus aiheuttaa kyllä hämmennystä! Eräs ystäväni oli ihastunut muutama vuosi sitten Miss Dior Cherieen ja halusi uuden pullon sitä. Lentokentällä oli kanssamme monta myyjää ja asiakasta ihmettelemässä kun tuoksuttelimme Diorin uudistuneet tuoksut läpi yrittäen etsiä ystäväni suosikkia. Eipä löytynyt, mutta kaaosmaiselta tämä epäselvä uudistus kyllä valitettavasti vaikutti kaikista! :)

    VastaaPoista