lauantai 14. heinäkuuta 2012

Cleanin kesäinen duo

Käväisin pikaisesti vilkaisemasa kesän alennusmyyntejä ja tietysti erityisesti kosmetiikkaosastojen hajuvesivalikoimaa. Harmillisen harvoin alennuksessa on ollut mitään kovin kiinnostavaa, mutta usein tilaisuus houkuttelee pahoille teille. Tällä kertaan hairahduin kesäiseen Clean -settiin, jonka sisältönä olivat Summer Escape ja Summer Linen. 

CLEAN - Summer Fun Duo
Kuva täältä

Summer Escape ja Summer Linen tuottivat molemmat pienen pettymyksen. Ne ovat helppoja ja käytännöllisiä, mutta nimet antavat odottaa enemmän tunnelmaa. Tuoksut tuntuivat iholla liian makeilta ja teennäisiltä eivätkä oikein sulautuneet ihoon. Kokemus muistutti vähäisiä kokemuksiani kukkaistuoksuisista ilmanraikastamista, siivous- ja pyykin huuhteluaineista. Kuulun niihin ihmisiin joiden mielestä puhtaan ei varsinaisesti kuulu tuoksua miltään tai korkeintaan hyvin heikosti joltakin luonnolliselta hajusteelta. Liian voimakas ja varsinkin makea tuoksu herättää epäilyksen siitä, että tuoksulla yritetään peittää jotain. Pian Summer Linenin pyykki ei tunnukaan enää kotoisan puhtaalta ja pyykkunarulla kuivuneelta, vaan teollisen pesulan kuivurilta.

Tumblr_lpuhfs7ela1qlf9uqo1_500_large
kuva täältä
Laundry_line_large
Kuva täältä

Summer Escapen odotukset olivat yhtä korkealla. Odotin varsinkin kookoksen tuovan tuoksuun jonkinlaista runsautta, mutta lopputuloksena oli enemmän lasiin väljähtänyt pina colada, johon jääpalat ovat sulaneet jo jonkin aikaa sitten. Tuoksu saattaa tosin miellyttää, jos pitää kookoksesta, mutta ei sen makeudesta tai hallitsevuudesta tuoksussa.


Vaikka tuoksukokemus jäikin laimeaksi, molemmille tuoksuille ollut arkikäyttöä. Mietiskelin jo aikaisemmin missä tilanteissa Clea-tuoksuja voisin käyttää ja pidänkö edes niistä, mutta vähitellen ne ovat vakauttaneet asemansa työtuoksuina. Ne virkistävät mieltä sopivasti ilta- ja aamuvuoron välissä sekä saavat olon tuntumaan jotenkuten raikkaalta pitkässä vuorossa. Sulautuvat myös mukavasti sairaalamaailmaan.  Ensi viikolla alkaa tosin kesäloma/työttömyys ja saan kokea toivottavasti lyhyen summer escapen mielikuvien lisäksi myös todellisuudessa ennen töihin paluuta.

319316_444677282221203_1045973135_n_large
Kuva täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti