perjantai 27. huhtikuuta 2012

Nyt on puhdasta!

Olin jo jonkin aikaa jahkannut edestakaisin haluaisinko investoida johonkin Clean-sarjan tuoksuun kun huomasin parfyymi.fi:n Clean-lahjapakkaus tarjouksen. Pikaisen laskutoimituksen jälkeen totesin, että 15€/30ml pullo alkaa olla jo hinta jolla voi hankkia vielä harkinnassakin olevia laatutuoksuja (varsinkin Lempicka mielenhäiriön jälkeen). Mainittakoon kiitokseksi Parfyymi.fi:lle myös nopea lähetys, pakkaus tuli kolmessa päivässä ja oli pakattu erittäin hyvin kuplamuoviin sellaisella innolla, että jouduin purkamaan paketin jo postissa, että sain sen mahtumaan reppuun. 


Pakkauksessa oli Shower Fresh, Clean, ihana Warm Cotton ja Outdoor Shower Fresh johon en ollut vielä päässyt tutustumaan. Outdoor Shower Fresh täyttää odotukset tuoksusarjaa kohtaan. Se on hieman vetisempi ja vähemmän saippuainen kuin alkuperäinen Shower Fresh, mutta muuten hyvin samanlainen. En tosin ole huomannut sarjassa muutenkaan kovin suuria eroja tuoksulinjojen (pyykit, ihot ja muuten vaan puhtaat) sisällä. Lähinnä niissä tuntuu vaihtelevan saippuan, vesimäisyyden ja makeuden aste, joten todennäiköisesti yhteen ihastuttuaan, löytää muitakin suosikkeja.  Cleanit ovat olleet minulle lähinnä tämän kevään uusi aluevaltaus ja olen miettinyt pitkään tykkäänkö vain haistella niitä vai haluanko myös pukeutua niihin. Tavallisesti pidän hyvin perinteisen naisellisista tuoksuista ja ehkä siksi tuoksut tuntuvat välillä jopa miehekkäiltä. Ehdotinkin paketin saapuessa miehelleni, että hänkin voisi kokeilla löytyisikö paketista joku hänelle sopiva käytettäväksi. Hän taas epäili tuoksujen olevan liian tyttömäisiä eikä kuulema halua käyttä samoja tuoksuja kuin vaimo. Ilmeisesti meillä eletään vielä 50-luvun roolien malliin tuoksujen kanssa. Vaikka tuoksut jäisivätkin iholla käyttämättömäksi olen huomannut niiden inspiroivan minut sopivasti osuessaan lähes maaniseen siivousintoon. Esimerkiksi pääsiäisenä pesin jääkaapin ja uunin.


Tavallaan kaipaisin vielä T-Shirtin lisäykseksi kokoelmaani, mutta eiköhän tässä ole nyt hetkeksi puhtautta siivous- ja liikuntapäivien iloksi.  Pitäisiköhän pestä viikonloppuna ikkunat?

1 kommentti:

  1. Clean-sarjan tuoksut eivät ole minulle ollenkaan tuttuja tuoksuja. Mutta ihanan näköinen setti!! ;-) Varsinkin noi värilliset pullot miellyttää simää!

    VastaaPoista